Nu är vi igång!
Struise Tsjeeses Reserva 2010
Doft:Barley wine, ljunghonung, söt ochfruktigt.
Smak: Metall, hockeypulver lakrits, snusklubba, stark, fruktigt, vinös
Betyg 9/11
Svijany Rytir
Doft: Såpa, metall, lite belgojäst, spannmålSmak: Lätt, lager, blommig, en del beska, fruktjuice
Betyg 7/11
Matt brewing Co - Saranac IIPA
Doft: Persikosnaps, maltig, torkad frukt, citronsyraSmak: Urinoarkaka, syra, inte lika maltsöt i smaken, honung, humlig, kryddigt
Betyg 8/11
Witnica Black Boss
Doft: Djup sötma, gräsig, rök, mörka bär, kaffe, blåbärSmak: Intensiv cola, gräddig, ren sockersötma, candysocker, grästoner, bärnstensfärgad?
Betyg 9/11
De Molen Mooi & Meedogenloos 2011
Doft: Saffran och bränd pepparkaka, marmeladkulor, kraftig sötma, kardemumma, körsbärSmak: kraftig kraftig bärsötma och torkad frukt, kryddigt, gummi, körsbär, christmas pudding!
Betyg 10/11
Brouwerij Slaghmuylder Pater stimulo Blond
Doft: Honung, kryddor, hö, lite halm och stallSmak: Parfym, äpplejuice, lite kryddigt, honung, krispig beska.
Betyg 7/11
Emelisse Espresso Stout
Doft: Bränt, kaffe, laktos, bränt socker, liten frisk blommighet, lite gräsSmak: Kaffe, pulverkaffe, djup sötma, bittert kaffe som blir syrligt.
Betyg 8/11
De Molen Rooie Dop Chica Americana IPA
Doft: Blommigt, tropisk frukt, knäck lite kryddaSmak: Kryddpeppar, koriander, tunn sötma, tydlig beska, frisk avslutning
Betyg 7/11
Paulaner Salvator
Fruktgodis, ferraribilar, fruxo, maltig, blommig.Komplex sötma, cola, en del torkad frukt, ren och frisk, lite urinoarkaka, citrus, len avslutning.
Betyg 9/11
Emelisse white label barley wine jack daniels BA 2011
Doft: Djup malt, lite cocktailbär, bittermandel, exotisk fruktSmak: Tung men frisk, djup beska och frisk bärsmak, rengöringsmedel, mjuk, lite rök, len och balanserad.
Betyg 9/11
Emelisse TIPA
Doft: Mycket maltsötma, djupt fruktig, höstfuktigt spannmål.Smak: Smakar rejält, en kompetent maltsötma som väger upp humlen fint, balanserad. Som en östkustvariant. Lätt i eftersmaken, kanske något trött på slutet.
Betyg 7/11
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar