Alesmith Mikkeller Stone Belgian Style Tripel Ale
Doftar honung, maltsötma, ingen jäst. Belgokryddor? Mjöd. GrönPepprighet.
Smak, hasselnöt. Som doften. Rund smörighet, men komplexatoner bakom. Smakar inte stilen, triple.
Betyg: 7/11
Stormaktporter 08
Kaggen slut. Nåja. Kaffekaffekaffe. Lite syrlig kaffeböna. Lakrits. Stark o lite spretig doft. Flytande vört o melass.
Smak, rund, dofterna med här. Sötlaktrids. Niklas tycker ek, lite vinös syra. Dominerande få smaker.
Betyg: 9/11
Ska decadent iipa
Doft. Mango, ananas. Kåda, tallbar.
Smakar sött, maltsötma. Bränt smör. Inte så fruktig. Bra beska, döljs i sötma. Frisk eftersmak. Snuddar barle wine, likt bigfoot. Men eftersmaken humlar till de.
Betyg: 8/11
Ola dubh 18
Klordoft. Klar fatdoft. Cacao. Usual suspects.
Cola avslagen, klor, lakrits, cacao, jod, lätt i munnen. Ovanlig.
Betyg, 7
Kocour V3 Rauchbier
Rök , släckt brand. Lite bär bakom.lite belgo även. Lite mandel, amaretto.
Sur. Underjäst? Råsaft av potatis. Rökt medvurst, sur. Frisk surhet.
Betyg: 6/11
Doftar honung o örter.
Frisk o fräsch. Inte så komplex. Blygsam beska. Lite trä, "En". Väldigt lätt. Mjödigt. En del plåster. Ok.
Betyg:6/11
Chapeau geuze cuvee
Lite spontant här. En rund geuze. Doftar sött. Maltigt.
Biter till rätt bra. Sur som fan. Men bra sötma. lagrad smak.
Betyg: 8,5
Hoppin Frog Barrel Aged BORIS The Crusher
Doft av djup choklad o vinösa körsbär. Vanilj. Ek. Fantastiskt.
Godis först. Frukt. Söt. Mörk sötma. Sen kaffeeftersmak. Wow. Smörig i konstens. Len. Trevlig efterbeska. Godiskörsbär. Fabolous.
Betyg: 10/11
Daniel hjärtar Boris.
Souther tier crem brulee
Ja, de doftar ju himmelriket. Lite lakrids o choklad. Men creme brulee. Wow.
Smaken är, samma. Alkohol väl dold/perfekt. Balanserar sötman. Fluffig o krämig i munnen. Nån vaniljkolakänsla i eftersmak. Werthers typ.
Betyg:10/11
Abbaye des Rocs Nuits Blanches
Sött o belgiskt.
Fräsch. Grönsaker. Selleri, blomkål, morötter. Bra uppfräschare efter flera söta mörka öl. Diskret vetesmak. Jästen skyler veten. Bra.
Betyg: 8,3
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar